Тези грешки са достатъчни, за да се разбере - човекът

...
Тези грешки са достатъчни, за да се разбере - човекът
Коментари Харесай

Три мъжки грешки, които гарантират изневяра на съпругата

Тези неточности са задоволителни, с цел да се разбере - индивидът има рога (или ще има в обозримо бъдеще). Въпреки че самият той може да не разбере в продължение на доста години: какво съм направил? Защо си потегли?

И по този начин, една жена се нуждае от:

1. Защита

Това не е единствено, с цел да натупа хулиганите, които са ѝ протегнали ръка. Сега не са 90-те и на процедура не е належащо да се демонстрира подобен подвиг. Трябва да предпазите жена си от по-безобидни, само че не по-малко разрушителни неща.

Например, с цел да я предпазите от гнева на майка си, в случай че живеете с нея. Това е доста значимо, въпреки и неочевидно. И още по-добре е да се предпазите от оскърбление да живеете в непозната къща, като наемете апартамент.
Дръжте ги под око – 5-те мъжки зодии, които могат да ви изневерят
Изневерите не са по никакъв начин приятни и носят големи последствия след себе си, само че това не стопира доста хора. Астрологията не е точна просвета, само че п...

Трябва да сте подготвени да я отбраните от злия началник, осигурявайки ѝ  почивка и опция да намерите по-добро място. И в идеалния случай, като цяло, да се предпазите от материални проблеми с положителни облаги.

Мъжката грижа е да защищити дамата от всичко, от което се опасява и не може да се оправи сама.

Ако не можете да го извършите, не се учудвайте от измяната. Не забравяйте, че в случай че не сте били там, когато тя е имала потребност от вас, сте създали крачка към раздялата

2. Помощ

Това е най-очевидната демонстрация на любовта. Отказвайки да помогнете на жена си, вие й казвате: Не те обичам. Какво отношение желаете в подмяна?
Тези 4 зодии са щастливци, тъй като РЯДКО им кръшкат
За страдание в нашето съвремие изневерите и разделите са от ден на ден и наклонността е към още увеличение на разпадащите се фамилии. Из...

Трябва да помагате, даже когато работата не ви се коства мъжествена. Ако видите, че не може да се оправи, помогнете ѝ.

·         Помогнете, когато тя се измори с бебето.

·         Помогнете, когато би трябвало да пазари, в противоположен случай ще би трябвало да носи чантите сама.

·         Помогнете, в случай че видите, че е натоварена на работа – посрещнете я вечерта с колата, направете й вана с балончета, сгответе вечеря.

Когато тя е слаба и внезапно се появиш като избавител, ти си воин. В тези минути, когато сте я оставили сама и без помощ, в главата й се ражда възмущение, а може би даже изменничество.
Зодиите, на които в никакъв случай не им изневеряват
Има хора, на които просто в никакъв случай не им изневеряват, забелязали ли сте? Може би ще се изненадате, само че това зависи значително от&hel...

3. Сексуални страсти

Жените също имат потребност от секс. Но малко по-различно от мъжете. Поради това, в действителност, пораждат множеството недоразумения и изменничества.

Нуждаят се повече от страсти в секса, а не от количеството и качеството му.

Жените имат потребност от деликатност, пристрастеност, предпочитание, нещо ново. И двамата би трябвало да работят върху половия живот, а освен единия.

Ако не й осигурите полови страсти, някой различен ще го направи
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР