Тези "гейтове" са малко повече пара в свирката, отколкото нещо

...
Тези "гейтове" са малко повече пара в свирката, отколкото нещо
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Тези "гейтове" са малко повече пара в свирката, отколкото нещо реално

Тези "гейтове " са малко повече пара в свирката, в сравнение с нещо действително. Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила в предаването "Седмицата " на "Дарик радио " във връзка със стабилността на кабинета.

"Ще изкара мандата си това държавно управление, в случай че нещата, които е заложило в програмата за ръководство, стартират да се случват. Някои от тях към този момент стартират да се случват ", разяснява Каракачанов и даде за образец нарастването на минималните пенсии. Той съобщи, че "Обединени патриоти " не са се отказали от концепцията за 300 лева минимална пенсия и индексация на всички пенсии.

"Известно е, че неговият комизъм е малко дърварски и най-вероятно това е някакъв опит за шегуване, много несполучлив очевидно ", по този начин Каракачанов разяснява думите на сътрудника си в ръководещата коалиция Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила, отправени през вчерашния ден към журналиста Виктор Николаев.

Той отхвърли да разяснява държанието на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров. "Не ме карайте да разясня депутати от друга парламентарна група, изключително когато сме съдружни сътрудници ", съобщи той. Каракачанов уточни, че не мисли, че ще се стигне до оставка на Тодоров.

"Всеки самичък си взема решенията по какъв начин да се държи и по какъв начин да носи отговорност, само че не считам, че поради едно, въпреки и по-грубиянско, изявление би трябвало да се стига дотук ", сподели Каракачанов на въпрос би трябвало ли Симеонов и Тодоров да изоставен постовете си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР