Тези дни готвя повече, отколкото съм си представяла, че ще

...
Тези дни готвя повече, отколкото съм си представяла, че ще
Коментари Харесай

4 безплатни онлайн уроци от най-добрите готвачи в света

Тези дни сготвям повече, в сравнение с съм си представяла, че ще сготвям в миналото. Просто тъй като съм у дома и имам времето, което ми е нужно. Не се окайвам – хубаво ми е дори. Последното ми произведение бе ньоки с доматен сос, моцарела и босилек и стана прелестно. Но към този момент леко започнах да се изчерпвам, както, допускам, и вие. Търсейки какво да подготвя, попаднах на редица видеа от известни готвачи по света, които освен че демонстрират страхотни предписания, само че и го вършат изцяло гратис. Ето кои са те:

Масимо Ботура

Всяка вечер Масимо Ботура, един от най-влиятелните готвачи в кулинарните среди в Италия, подготвя вечеря за фамилията си онлайн в Инстаграм. Най-хубавото в неговия профил е, че няма да видите само италиански кулинарни шедьоври, а и такива от Япония и Тайланд. Масимо харесва ястията, в чиято основа е хумусът, по тази причина и постоянно показва такива. Неслучайно има над 1,2 милиона почитатели в Инстаграм. През 2002 година той получава своята първа звезда на " Мишлен ", а втората и третата – през 2006 година и 2011 година Постиженията му обаче не завършват дотук – през 2013 година ресторантът му " Остериа Франческана " заема трето място в класацията на " 50-те най-хубави ресторанта в света ".
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Massimo Bottura (@massimobottura) на Мар 29, 2020 в 8:17 PDT

Алтън Браун 

Алтън започва видео поредност в своя канал в YouTube, наречена Pantry Raid. Във всеки епизод той показва ново ядене съгласно това, което може да откри като артикули из къщата си. Вероятно Браун е по-добре запасен с хранителни артикули от нас, само че все пак можем да черпим невероятни хрумвания от него. Досега е правил крекери, запечени в пикантно масло и ни е предизвикал със специфична рецепта за пуканки. Какво следва можете да разберете тук.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР