Тези дати са най-благоприятните дни, в които късметът ни придружава

...
Тези дати са най-благоприятните дни, в които късметът ни придружава
Коментари Харесай

5 магични дни през април изпълняват желания

Тези дати са най-благоприятните дни, в които шансът ни съпровожда в една или всички области на живота едновременно, а специалистите ни разкриха кои дни ще бъдат най-ярките и най-позитивните през април !

Април е идеалното време за предприемане на дейности. Не забравяйте, че множеството от нас ще имат по-изострено шесто възприятие и повече сила в този миг. Астролозите поучават да се вършат потребни извършения за централизация и повишение на интуицията – с тяхна помощ ще станете по-продуктивни.

Ето кои ще са най-магичните и сполучливи дни през април , в които шансът и звездите ще бъдат на наша страна:

4 април – Огледална дата

Първият сполучлив ден на април е денят на огледалната дата. На 4 април светът ще бъде ръководен от цифрата 4, олицетворяващо хармонията на четирите детайла, целостта, спокойствието. Той се пада в понеделник, тъй че ще ни помогне да стартираме новата седмица вярно. Като мощни талисмани на този ден можете умерено да употребявате облика на Ин и Ян, както и сферични платинени бижута. От минералите най-полезен ще бъде малахитът. Придържайте се към проектите си през този ден и не рискувайте на вятъра.

5 април – Венера влиза в Риби

Вторият удобен ден на април ще пристигна незабавно след огледалната дата. На 5 април ще се случи доста позитивно и значимо астрологично събитие. Венера ще влезе в най-обичаната си зодия Риби, където ще ѝ бъде доста комфортно. Тя ще остане там до 1 май. По това време всички ние ще можем да подобрим здравето си и да увеличим силата си. Ще имаме доста мощ и мотивация в любовта и в бизнеса и ще сме цялостни с възторг.

11 април – Меркурий навлиза в Телец

Още един удобен пренос, само че този път на Меркурий. За него е относително прелестно да е в Телец, само че астролозите означават, че има някои " странични резултати ". Например до 28 април в това число не би трябвало да ходите на дълги пътувания. Това е изпълнено с огромни проблеми. От друга страна, хората най-сетне ще станат по-отворени. Изграждането на взаимоотношения, опознаването и договарянията ще станат малко по-лесни. Също по този начин ще бъде потребно да вършиме скъпи покупки за къщата, да инвестирате в недвижими парцели.

21 април – Пик на метеорния поток Лириди

Лиридите са вторият най-съществен и натоварен метеорен поток за 2022 година Той ще стартира на 16 април , само че ще доближи своя връх към 21-ви и 22-ри. Всеки поток има своя астрологична стойност, която зависи от радианта, т.е. от съзвездието, в което се появяват метеорите. Радиантът на Лирида е в съзвездието Лира. Това съзвездие е обвързвано с духовната и интелектуалната сфера. В този ден ще бъде потребно да се ангажирате с приемане на нови познания и решение на най-важните и належащи проблеми. Голям триумф чака представителите на креативен специалности.

29 април – Меркурий навлиза в Близнаци

На 29-и ще се състои вторият преход на Меркурий, само че този път в най-благоприятния за него знак – Близнаци. Така той ще остане до 22 май. През тези три седмици ще бъде допустимо да измененията радикално живота си. Същото се отнася и за деня на самия преход – последния петък на април. Важно е да се означи, че този ден към момента ще бъде един от най-успешните през април , макар обстоятелството, че тогава Плутон става назадничав. Но той няма да има задоволително мощ да засенчи Меркурий и да ни лиши от шанс. От друга страна, най-благоприятният астрологически интервал от 2022 година без ретроградни планети ще завърши публично на този ден.

Източник: Една.бг
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР