Тези аксесоари не бива да липсват на есенната ви разходка! Времето

...
Тези аксесоари не бива да липсват на есенната ви разходка!
Времето
Коментари Харесай

Четири аксесоара, с които есента става още по-хубава

Тези аксесоари не трябва да липсват на есенната ви разходка!

Времето на сандалите отмина, само че това не е причина да се натъжаваме. Защото в този момент можем  да се гушим в комфортни меки пуловери и да си слагаме симпатични плетени шапки бини (Beanie). А за какво да не изпробваме и изцяло друг тоалет, с който да се перчим на следобедната есенна разходка, откакто сме пили кафе с другари. Тук ще научите кои нови аксесоари не трябва да ви липсват и кои летни може да запазите.

1. Украшения с резултат черупка на морска костенурка

Тази есен са на мода бижута и аксесоари с резултат черупка на костенурка. За хората с диоптри в този момент е моментът да снабдят очилата си с нови рамки в модерния жанр. Онези, които не носят очила или не желаят да прибягват до прозоречно стъкло, може да заложат на рогови бижута – да вземем за пример гердани, гривни и шноли за коса. И в случай че в предишното тези аксесоари са се правели от скъпи и мъчно налични материали и са се считали за първокласни артикули, през днешния ден елегантните такъми се създават от ацетат и целулозен ацетат в най-различни разновидности.

2. Атрактивни бижута: халки и огърлици с брънки от верига

Гвоздеят на сезона е атрактивен, биещ на очи чифт обеци, да вземем за пример в креолски жанр. Големите халки, както и доста други настоящите модели припомнят за 90-те години. Но през днешния ден те не са толкоз обемисти и се отличават с голям брой игриви елементи. Чудесно се съчетават с блузи от ефирни материи или с женствени плетени пуловери.

Друго атрактивно бижу, което през днешния ден чества триумфалното си завръщане, е колието с брънки от верига, на британски „ Chunky Chain “. То е отпратка към тежките и солидни златни верижки, които са ни добре познати от същите тези 90-те години на предишния век – тогава обаче кичеха вратовете на рапърите, вместо изящните шии на дамите. През този сезон те се носят като фешън контрастност върху пухкави пуловери.

3.  Чантички за колан

През миналото лято към този момент свикнахме с гледката на чантички за колан. Междувременно тези дребни практични аксесоари съумяха да ни завоюват: дали състезателен модел със закопчалка, който се премята през хълбоците или през гърдите, или първокласна чанта за кръста - чантичките за колан превзеха пазара и се оферират в най-различни разновидности и за есента. Особено желани са имитациите на крокодилска кожа, както и едноцветните минималистични модели.

4. Спортни обувки и боти

Този сезон изборът е огромен. Високите до глезена боти си остават опция на класическите боти. Наред с моделите в черно се оферират и модели в красивия есенен цвят патладжан. За всички, които желаят да заложат на атрактивното, се оферират модели с леопардова шарка. И тази есен са съвременни спортните обувки във всички разцветки и форми, без значение дали към пола или джинси. Каубойските ботуши се връщат на мода – също както мокасините от велур. Накратко: обувки да искаш!

5. Слънчеви очила

Актуални във всеки сезон.

Цветелина Велчева по материали от Supermed

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР