Тейлър Суифт разширява турнето си Eras и то ще продължи

...
Тейлър Суифт разширява турнето си Eras и то ще продължи
Коментари Харесай

Тейлър Суифт удължи турнето си след молба на канадския премиер Джъстин Трюдо

Тейлър Суифт уголемява турнето си " Eras " и то ще продължи най-малко до края на идната 2024 година. Поп звездата разгласи нови дати и градове за концерти, като включва и няколко участия в Канада.

Новината идва, откакто по-рано министър председателят Джъстин Трюдо се опита да притегли вниманието на изпълнителката в обществената мрежа " X " (известна преди като Twitter). В началото на юли той се обърна към нея и я прикани да направи концерти от сполучливото си турне и в неговата страна. Трюдо направи това по изключително закатчлив метод, като употребява цитати от текстовете на нейните песни " Anti Hero " и " Cruel Summer ".

" Аз съм, здравей. Знам някои места в Канада, които ще се радват да ви одобряват. Така че не превръщайте това в следващото грубо лято Надявам се скоро да се забележим ", написа той в формалния си профил в платформата.

It’s me, hi. I know places in Canada would love to have you. So, don’t make it another cruel summer. We hope to see you soon.
— Justin Trudeau (@JustinTrudeau)
А единствено месец по-късно това е реалност - Суифт ще организира шест концерта през ноември 2024 година в Торонто. Решението ѝ вероятно се дължи и на гигантското търсене на билети за нейното турне `Eras ", което е изиграло още по-голяма роля. Във Франция над 1 млн. души се записаха за предварителната продажба за билети, а във Англия тази численост доближи 14 млн. души.

Първоначално не бяха планувани концерти в Канада и почитателите от страната трябваше да пътуват до американски градове наоколо до границата като Сиатъл или Детройт, което направи търсенето още по-голямо. Освен нови дати в Канада певицата ще се завърне и за още един кръг на турнето в Съединени американски щати, като ще пее в Маями, Ню Орлиънс и Миниаполис.

През лятото на 2024 година тя ще направи и огромна европейска обиколка, като ще посети Германия, Франция, Австрия, Полша и доста други европейски градове.

Суифт е една от най-успешните певици за последното десетилетие, с повече албуми №1 от всеки различен реализатор в историята на американските ранглисти. Нейното турне " Eras " е на път да направи 33-годишната изпълнителка в милиардер, като се чака да ѝ донесе близо 500 млн. $ чиста облага.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР