Тейлър Суифт победи в три категории на церемонията за Видео

...
Тейлър Суифт победи в три категории на церемонията за Видео
Коментари Харесай

Наградите MTV: Рекордно издание и абсурдни тоалети

Тейлър Суифт победи в три категории на церемонията за Видео музикалните награди на MTV и с това сложи три върха.

Тя е първият реализатор с три награди за видео на годината и първият независим режисьор, отличен на видео музикалните награди на MTV. Тейлър Суифт е и едвам вторият режисьор с две награди за работа върху лично видео. Кендрик Ламар е другият - за сърежисура на " Alright " и " HUMBLE ".

Късометражният филм на Тейлър Суифт към песента 'All Too Well (10 Minute Version) (Taylor's Version)' е най-дългият, печелил в категорията за най-хубаво видео.

Бед Бъни стана първият латиноамерикански артист, определен за реализатор на годината. Той се наложи над Дрейк, Ед Шийран, Хари Стайлс, Джак Харлоу, Лил Нас Екс и Лизо, само че това не беше огромна изненада, като се има поради триумфът на песента му " Un Verano Sin Ti ".

Ники Минаж завоюва премията за най-хубаво хип-хоп видео за " Do We Have a Problem " - четвъртата й в тази категория. Така тя е с най-вече оценки на Видео музикалните награди на MTV за нея, повече и от Дрейк. Ники Минаж е и рапърката с най-вече победи. 

Лиса от групата " Блекпинк "   завоюва видео музикалната премия на MTV за най-хубав Кей-поп за независимия си шлагер " Lalisa ". Така тя измести група Би Ти Ес, която се постановяваше в категорията през предходните три години.

Група Би Ти Ес завоюва премията за най-хубава група за четвърта поредна година и изместиха " Но даут " като водеща в историята й. С нея общият брой на статуетките й стана 10. 

Италианската група " Монескин " се наложи в категорията за най-хубаво алтърнатив видео за " I Wanna Be a Slave ". Те са първите отвън Съединени американски щати с тази премия на MTV.

Анита завоюва премията за най-хубав латино видеоклип с " Envolver " и стана първият бразилски реализатор с тази премия. Тя съумя да измести любимеца Бед Бъни.

Мадона, която е най-награждаваният реализатор в историята на Видео музикалните награди на MTV с 20 победи , стана и единствената, получила номинация през всяко от петте десетилетия от историята им. Тя завоюва 69-ата си номинация тази година с 14-ия си студиен албум " Madame X ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР