Тейлър Суифт е известна със своите песни за бивши гаджета.

...
Тейлър Суифт е известна със своите песни за бивши гаджета.
Коментари Харесай

Тейлър Суифт се лекува с песни

Тейлър Суифт е известна със своите песни за някогашни гаджета. Тя споделя кои тъкмо са тези, с които се лекува от разтрошаване на сърцето.

Колкото и да е тъжно, след всяка завършила връзка на певицата почитателите й чакат нов нейн сингъл. Всички знаем, че тя по този начин се лекува след разлъка.

Но в този момент певицата се появи на корицата на списание Elle със свое есе на име “Силата на попа”. То споделя за песните, изключващи нейните, които са й помогнали през другите сложни моменти в живота й.

Започва с песента на Dixie Chicks – “Cowboy take me away”, което й припомня за времето й, когато е била на 12 в Пенсилвания. След това минава през “I Write Sins Not Tragedies” на Panic! At The Disco и “How to Save a Life” на The Fray, които я връщат обратно в годините й от гимназията, когато към този момент е прекарвала множеството си време по музикални турнета. Разказва, че е прекарвала редките случаи на свободни вечери сама, рисувайки и слушайки тези песни.

Сега певицата е в щастлива връзка с Джо Алвин. Но когато е прекосявала през разлъка, единственото, което й е помогнало са били песните “You Learn” на Аланис Морисет, “Put Your Records On” на Корин Бейли Рей и “Why” на Ани Ленокс.

А за нейните лични песни, тя разяснява, че й дават опция да се върне към хубавите и неприятните мемоари. “Искам да си припомням точния миг, когато ти открадват сърцето” споделя Тейлър.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР