Тейлър Суифт е една от най-популярните и слушани изпълнителки в

...
Тейлър Суифт е една от най-популярните и слушани изпълнителки в
Коментари Харесай

Колко милиона е спечелила до момента Тейлър Суифт от турнето си

Тейлър Суифт е една от най-популярните и слушани изпълнителки в последните години и е обикновено концертите от турнето ѝ да са напълно разпродадени.
 Меган Маркъл, подкастът Archetypes и по какъв начин Тейлър Суифт отхвърли да взе участие в него
Звездата, която отхвърли на Меган Маркъл

Нещата не вървят добре за херцозите на Съсекс

The Eras Tour е цялостен шлагер и облагите са обезпечени. По данни на Pollstar сред ноември 2022 година и май 2023 година турнето на Суифт е най-печелившото освен в Северна Америка, само че и в международен мащаб.

За 22 концерта в този интервал The Eras Tour е генерирало облага в размер на повече от 300 милиона $ . Но не всички тези пари отиват за Тейлър Суифт.

Според Forbes, откакто заплати на промоутърската си компания Messina Touring Group и всички разноски, за изпълнителката остават към 110 милиона $ . Но даже това не са чистите пари, които ще подава в банката.

Едва към 30 милиона $ от тази сума ще остане за  след като заплати налози и даде контрактуваното на на сътрудника и публициста си. С тези 30 милиона $ общото ѝ благосъстояние ще набъбне на 780 милиона $.

От позиция на сполучливите турнета, The Eras Tour оставя доста надалеч зад себе си конкуренцията в лицето на Bruce Springsteen & The E Street Band (142 милиона долара) и това на Хари Стайлс - Love On Tour (124 милиона долара).
 Защо Тейлър Суифт и Мати Хийли се разделиха
Защо Тейлър Суифт отново е сама

Пак не ѝ провървя в любовта

В северна Америка междинната облага от концерт на Суифт е към 13.6 милиона $. Прогнозите са, че The Eras Tour може да премине границата от 1 милиард $ доходи, когато завърши през лятото на 2024 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР