Тейлър Суифт беше защитена, след като беше обявена за неуважителна,

...
Тейлър Суифт беше защитена, след като беше обявена за неуважителна,
Коментари Харесай

Разкриха истинската причина за ужасното пренебрежение на Тейлър Суифт към Селин Дион на наградите Грами

Тейлър Суифт беше предпазена, откакто беше оповестена за " неуважителна ", тъй като се появи, с цел да пренебрегне Селин Дион на 66-те годишни награди " Грами ".

34-годишната изпълнителка на шлагери Blank Space беше подложена на критика от почитателите, защото не съумя да види Селин, когато 55-годишният й връчи премията за най-хубав албум. Тъй като не съумя да признае Селин, Тейлър вместо това погледна обратно към екипа си, с цел да чества с тях.

Въпреки това, специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс прикани почитателите да бъдат по-мили с Тейлър и сподели, че тя евентуално просто е била увлечена от всичко вълнението. Говорейки извънредно пред The ​​Mirror, тя сподели: „ Тейлър разказа себе си в речта си за приемане като „ смаяна “, тъй че това може да е и повода да не поздрави или да признае другата същинска звезда и международна легенда на вечерта, която се бори с заболяването да дойде, изглеждайки идеално блестяща като изненадващия завой на нощта, Селин Дион, до момента в който връчваше премията на Тейлър.

За вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР