Тейлър Фриц победи Ник Кирьос с 6-3, 6-2 само за

...
Тейлър Фриц победи Ник Кирьос с 6-3, 6-2 само за
Коментари Харесай

Фриц разби Кирьос за по-малко от час в Синсинати, Циципас също е напред

Тейлър Фриц победи Ник Кирьос с 6-3, 6-2 единствено за 50 минути и по този начин продължава напред на шампионата от сериите "Мастърс " в Синсинати. Американецът, №13 в света, направи единствено една двойна неточност и осъществя 3 точки за пробив от седем вероятни. На сметката си австралиецът пък записа - 7 аса, 6 двойни неточности и нито една точка за пробив. Той ще срещне руснака Андрей Рубльов, номер 6 в схемата, в идващия стадий.

Fab Fritz ✌️ blasts past Nick Kyrgios 6-3 6-2 to reach the last 16 at for the first time!
— Tennis TV (@TennisTV)
19-годишният Бен Шелтън (САЩ), който взе участие с „ уайлд кард “, записа триумф над петия в схемата норвежец Каспер Рууд с 6:3, 6:3 и си уреди дуел с деветия подложен Камерън Нори от Англия. Шелтън стана най-младият американец, който побеждава съперник от топ 5 от триумфа на Анди Родик над лидера в ранглистата Густаво Куертен през 2001 година.

Успешно начало в шампионата записва Стефанос Циципас. Четвъртият в схемата победи Филип Краинович след 6-3, 6-4. Във всеки от сетовете гъркът постигаше пробив в средата на частта, който бе изцяло задоволителен на фона на превъзходството му на сервис. В целия мач Циципас загуби единствено осем точки на сервис и закономерно не даде нито една опция за пробив в целия мач. Следващият му противник ще бъде Диего Шварцман.



Stef starts fast
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР