Тестването на новата версия на Android за тези смартфони продължи

...
Тестването на новата версия на Android за тези смартфони продължи
Коментари Харесай

Смартфоните OnePlus 3 и OnePlus 3T бяха обновени до Android 8.0 Oreo

Тестването на новата версия на Android за тези смарт телефони продължи цялостен месец, само че в този момент двата миналогодишни флагмана OnePlus 3 и 3T към този момент могат да бъдат актуализирани до Android 8.0 Oreo.
Финалната версия на Android 8.0 Oreo вкара редица промени в смарт телефоните OnePlus 3 и OnePlus 3T , основните от които са нарасналата скорост на приложенията и увеличеното време на самостоятелна работа, с помощта на новите логаритми за спестовност на електрическа сила. Сред останалите нови функционалности можем да отбележим режима картина в картината, автоматизираното запълване на полета и форми, клонирането на приложения, усъвършенствания дизайн и модифицирания външен тип на настройките.



Важно е да отбележим, че в тази компилация на Android 8.0 Oreo за двата флагмана на 2016 година е прибавен и пача по сигурност за месец септември тази година. Той оправя над 200 рискови уязвимости, които могат да бъдат употребявани от хакерите за похищаване на персонални данни от телефона.



Обновена бе и фирмената среда Oxygen OS до версия 5.0, с което се появиха нови иконки, нов дизайн на интерфейса, модифицирани са съвсем всички съставни елементи на средата.

Разпространението на новите компилации на Оценка за съвместимост Android става за няколко дни и обновяването при някои консуматори е допустимо малко да се забави.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР