Тестовете за коронавирус са дефектни. Няма как да е иначе,

...
Тестовете за коронавирус са дефектни. Няма как да е иначе,
Коментари Харесай

Президентът на Танзания: Тестовете срещу COVID-19 са дефектни, коза и растение дадоха положителни проби

 " Тестовете за ковид са дефектни. Няма по какъв начин да е другояче, тъй като те са дали позитивен резултат за кози и за растението асимина трибала. " Това разгласи Джон Магуфули,  президент на Танзания.

Правителството на Танзания бе гневно подложено на критика, за това, че е не е взело нужните ограничения за справяне с болестта от ковид. Единственото, което Магуфули направи е да накара сънародниците си да се молят. Да, тъкмо по този начин. Да се молят против COVID-19. Това бил най-ефикасният способ а справяне с пандемията, тъй като тестванията били цялостни с механически неточности, съобщи " Ройтерс ".

Той упълномощил задача на Танзанийските секретни служби да ревизират качеството на тестванията. За задачата те взели инцидентни проби, разнообразни от човешките, в това число от растението асмина, от коза и от овца. След това биват изпращани в лаборатория, където учените не подозират за произхода на пробите.

И по този начин пробите от козата и от растението се оказват позитивни. Магуфули прибавя по този мотив, че доста хора също може да са се тествали позитивно, без да са били инфектирани. Той заяви също, че е изпратил аероплан, по съвет от президента на Мадагаскар, който да докара така жадуваното лекарство против ковид. То представлявала непозната билкова примес, която е тотално непозната за научната общност.

Kъм днешна дата Танзания има регистрирани 480 случая на ковид. 16 души са умряли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР