Тестовете на американския прототип на изтребител от шесто поколение са

...
Тестовете на американския прототип на изтребител от шесто поколение са
Коментари Харесай

Русия: Изпитанията на щатския изтребител от шесто поколение са били неуспешни

Тестовете на американския първообраз на изтребител от шесто потомство са били съпроводени от редица проблеми, твърди съветският държавен ежеседмичник " Звезда ". За съществуването на самолета разгласи заместник-министърът по покупките на Военновъздушните сили на Съединени американски щати Уил Ропър.

" В региона на изкуствения разсъдък за американския изтребител от шесто потомство ни е известно, че тестванията на прототипа са посочили незадоволителна управляемост и неточности при осъществяването на маневри за набиране на височина. Летателният уред не е изпълнявал и някои команди от отдалечения пулт на оператора ", споделя " Звезда ".

В обявата се твърди още, че Съединени американски щати не разполагат с редица технологии, нужни за основаването на изтребител от шесто потомство. " Както е известно, те не имат сплави, способни да устоят температурата в горивната камера на водороден мотор. Нямат и материали за лопатките на силовата установка. Американското разузнаване нееднократно е опитвало да се снабди с формулите на тези субстанции от Русия, само че, популярност Богу, към този момент безуспешно ", твърди " Звезда " и прибавя, че съветският план " Игла " " изпреварва с повече от десетилетие американския аналог в тази област ".

Според изданието " Су-57 към този момент разполага с благоприятни условия да бъде доработен до равнище шесто потомство ". Тестваният щатски първообраз пък е наименуван " Вълшебен пепелац " ( " пепелаци " са цилиндричните летателни апарати от руската фантастична комедия " Кин-дза-дза! " ).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР