Тервел Пулев даде ексклузивно интервю за Sportal.bg преди боксовата гала

...
Тервел Пулев даде ексклузивно интервю за Sportal.bg преди боксовата гала
Коментари Харесай

Тервел Пулев ексклузивно за Sportal.bg преди мача за Европейския пояс

Тервел Пулев даде извънредно изявление за Sportal.bg преди боксовата церемония вечер в “Арена Армеец” на 27 октомври, когато излиза против аржентинеца с италиански паспорт Леонардо Брусезе в мач за короната на Европейския съюз в полутежка категория. Основен мач в тази церемония вечер ще е дуелът сред Кубрат Пулев и Хюи Фюри, като спечелилият от него може да стигне до претендентското място за международната купа на IBF, владеене на Антъни Джошуа.
 Тервел Пулев в извънредно изявление за Sportal.bg преди боксовата церемония @@@
“Мачът чука на вратата, подготовката тече интензивно. В момента се намирам в спаринговата седмица, натъртва се на спарингите и играта с сътрудник. Колкото и добре квалифициран да съм кондиционно, ще играя бокс. Затова съм изцяло съсредоточен. Утре ми е последният спаринг и мога да кажа, че се усещам добре”, разяснява Тервел подготовката си за значимия дуел.
 Тервел Пулев в извънредно изявление за Sportal.bg преди боксовата церемония @@@

Носителят на бронзов орден в аматьорския бокс от Олимпийските игри в Лондон през 2012 години взе отношение и върху думите на треньора на своя противник Роберто Кроче, който на конференцията при започване на септември сподели, че е следил деликатно Тервел и съгласно него той е мощен, само че не е задоволително бърз с краката: “Не съм сигурен, че той в действителност го мисли това нещо. Ще забележим на 27 октомври какви са били техните опорни точки, върху които са стъпили в подготовката. Не съм склонен с това, което сподели той. Аз на първо място съм фокусиран върху себе си, а не върху това, което споделя съперникът или неговият треньор.”

Пулев засвидетелства почитание към своя противник: “Според мен е задоволително рисков съперник, има опит и ще се опита да направи най-доборото за себе си. Със сигурност няма по какъв начин да бъде недооценен човек, който е влезнал в кръга. Предполагам, че си има вяра. Не би трябвало да бъде недооценен един човек, който си има вяра.”
 Тервел Пулев в извънредно изявление за Sportal.bg преди боксовата церемония @@@

Той прикани почитателите на бокса да дойдат в “Арена Армеец” и да го поддържат, а също предложения в залата и хората, които не харесват братята от фамилия Пулеви, с цел да се насладят на театър от висока класа.

Каква е прогнозата на Тервел за мача сред Кубрат Пулев и Хюи Фюри, кой ще бъде в “Арена Армеец”, с цел да му вдихва сили - отговорите на тези въпроси може да откриете във видео изявлението.

Снимки: ИВАН ЙОЧЕВ/Sportal.bg

ФОТОГАЛЕРИЯ на Тервел Пулев ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР