Терористите на Хамас са изнсилвали момичета над телата на приятелите

...
Терористите на Хамас са изнсилвали момичета над телата на приятелите
Коментари Харесай

Терористите на Хамас са изнсилвали момичета над телата на приятелите им

Терористите на Хамас са изнсилвали девойки над телата на приятелите им. Това описаха на конференция в Лондон членове на английски фамилии на израелски пленници, хванати от въоръжени мъже.

Родителите на двама английски жители, Ноам Саги и Шарън Лифшиц, са били изтръгнати от леглата им и принудително откарани в Газа от Хамас дружно с деца на шест месеца, заяви Daily Mail. Те приканиха държавните управления да оказват помощ за връщането им.

 

Зловещи разкази за зверствата на Хамас

 

„ В събота сутринта кибуцът, където съм роден и израснал, се разсъни от кръвопролитие – от втори Холокост. Предимно дребни деца и остарели хора. Изгориха мястото до основи, гръмнаха кучетата. Нищо не остана ”, роман единият.

Семействата, живеещи в кибуца, са били „ обгазени, изгорени, заклани, убити и отвлечени “.

„ Това са нашите деца, нашите родители. Отведоха майка ми, изключиха й кислорода, с цел да я качат на мотор. Трябва да си огромен звяр, с цел да вдигнеш 85-годишна от леглото й “, каза52-годишната Шарън.

По думите им измежду отвлечените пленници е имало и и шестмесечно бебе.

52-годишната Шарън Лифшиц е художник и учен, чиито родители са мирни деятели на 85 и 83 години и също са били взети за заложници.

„ Баща ми прекара живота си в работа за мир. Аз съм негова щерка. Моля за мир. Сега би трябвало да действаме дружно, с цел да се борим с тази ненавист с обич. Те не са част от тази война ”, сподели тя. „ Хамас е актуален отряд на гибелта. Вървяха от врата на врата, грабваха бебета от майките им и деца от леглата им и брутално, невъзмутимо ги заклаха “, добави Шарън. „ Момичета са били изнасилвани над телата на приятелите си, доста оживели са били отвличани. Тези ужасяващи дейности бяха чествани по улиците на Техеран, Газа и даже от някои тук в Лондон. Никога до момента в Израел не сме преживявали такова травматично събитие, чието превъзмогване ще отнеме години, в случай че не и генерации. Това е най-голямата рецесия със заложници, пред която светът се е изправял от десетилетия. “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР