„Терминологията на Василев беше изцяло в еротичното, убеден съм, че

...
„Терминологията на Василев беше изцяло в еротичното, убеден съм, че
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Терминологията на Асен Василев е изцяло еротична

„ Терминологията на Василев беше напълно в еротичното, уверен съм, че той не знае кой е Мел Брукс и от кое място е тази фраза, т.е. това, което сподели, значи го мисли”, съобщи депутатът от ГЕРБ Любен Дилов - наследник в ефира на бТВ в коментар на думите на Асен Василев от парламентарната естрада в границите на дебата по вота на съмнение.

„ Този министър /Асен Василев/ не може да сметне 6 месеца напред, а ние желаеме 3 години. Проблемът е, че ограниченията не са персонифицирани. Повтаряхме да се даде поддръжка на бизнеса. Мога да се обзаложа, че в случай че този бюджет бъде признат във типа, във който е и в случай че кабинет остане, до края на годината ще имаме над 40 % инфлация”, акцентира националният представител.

„ Ако бях политически шмекер, щях да кажа, че е по-добре кабинетът да остане, с цел да си сърба кашите”, разяснява той по тематиката дали да има избори.

Дилов съобщи, че съвестта на още 6-мата депутати би могла „ да се разсъни още по-бързо, в случай че им се даде да гласоподават не с депутатски, а с дебитни карти”.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР