Териториалните претенции на Руската федерация към Украйна противоречат на всички

...
Териториалните претенции на Руската федерация към Украйна противоречат на всички
Коментари Харесай

Трифонов: Териториалните претенции на Русия към Украйна застрашават европейската сигурност

Териториалните искания на Руската федерация към Украйна опонират на всички интернационалните правила, правила и закони и заплашват европейската сигурност, в това число и нашата. И по тази причина е необходим обединен и безапелационен отговор от страна на всички страни членки на Европейски Съюз и НАТО. Това декларира водачът на " ИТН " Слави Трифонов на страницата си във Фейсбук.

" Ние сме част от НАТО и Европейски Съюз и в по този начин създалата се обстановка е обикновено, естествено и наложително да бъдем предан и предсказуем член на НАТО и Европейски Съюз ", показва той.

" Иначе, съгласете се - за какво сме част от тези съюзи? А да не би да се срамим, че сме част от Европейски Съюз, учреден въз основата на основни полезности като независимост, права на индивида, тъждество, взаимност, народна власт, господство на закона, ценене на човешкото достолепие ? Да не би да се срамим, че сме част от най-големия военнополитически съюз в света НАТО, основан след Втората международна война, с цел да подсигурява сигурността на всяка страна-членка? Съзнавам, че през последните години България беше ръководена от хора, които козируваха на всички места и направиха всичко допустимо да не бъдем пълновръстен , заслужен и горделив член на тези съюзи. Да потъпкваме тези полезности. Да сме дребни и унизени. Искаме ли да си останем такива или желаеме да бъдем почтени - това са разновидностите. Аз избирам достолепието ", написа Трифонов.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР