Тереза Мей поиска от Руската федерация да обясни, по какъв

...
Тереза Мей поиска от Руската федерация да обясни, по какъв
Коментари Харесай

Британия може да атакува Русия в киберпространството заради отравянето на Скрипал

Тереза Мей изиска от Руската федерация да изясни, по какъв метод съветско химическо оръжие е попаднало на територията на Англия.
Министър-председателят на Англия Тереза Мей настоя Русия да даде пояснение, по какъв метод на английска територия е попаднало мощно и рисково химическо оръжие. Този препарат е употребен в опита за ликвидиране на полковника от Главното разследващо ръководство Сергей Скрипал и неговата щерка.

Мей даде на Русия 24 часа да даде пояснение на. В противоположен случай, Англия има намерение да предприеме съответните ограничения, в това число мощни хакерски атаки. Уеб-изданието Mirror заяви, че този период изтича през днешния ден, на 13 март, в среднощ.

На 14 март сутринта е оповестено заседание на Съвета за национална сигурност на Англия, на което ще бъде разискван полученият от Русия отговор. „Ако отговор не бъде получен, ние ще счетем, че това е нелегално потребление на мощ от страна на Русия към Обединеното кралство“ – съобщи министър-председателят. В този случай Тереза Мей ще се обърне към Народното събрание за подготовката на „пълния набор нужни мерки“.

Според Daily Mail, английското държавно управление уголемява своите настъпателни благоприятни условия в киберпространството. Специален киберотдел е в положение да нападна „компютърните мрежи на Кремъл, употребявани за разпространение на пропаганда“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР