Тереза Хансон е от град Малмьо, Швеция е само на

...
Тереза Хансон е от град Малмьо, Швеция е само на
Коментари Харесай

Жена, разкрила голямата си тайна, става моделка

Тереза Хансон е от град Малмьо, Швеция е единствено на 14 години, когато схваща, че страда от плешивост (заболяване обвързвано със загуба на коса, най-често на скалпа).

"Бях доста дребна, притеснявах се доста, когато ми опада косата, тъй като се опасявах да не се окаже рак. Първото нещо, което си мислиш, когато косата ти стартира да окапва ", споделя Тереза пред "Дейли мейл ".

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ТЕРЕЗА ХАНСОН

Разбирайки за действителната си диагноза, Тереза минава през разнообразни прочувствени положения, до момента в който схване болестта, което има. Реакцията й е изцяло обяснима, тъй като Тереза е още младеж, още повече момиче, което държи да наподобява добре, а мнение на другите е към момента значимо за нея.

"Първоначално единствено фамилията ми знаеше, пазехме положението ми в дълбока загадка, само че след близо година споделих и на най-близките ми другари ", споделя Тереза.

Във видеото горе вижте историята на още една жена, който унищожава общоприетите усещания за всички моделки.

Болестта не спря това 7-годишно момиче да участва на учебен празник

С помощта на най-близките й младото момиче стартира да приема себе си.

Тя взема решение, че ще отиде по-далеч - ще опише и покаже на повече хора, че заболяването й не е причина да се откаже от младостта и щастието си.

Тереза става модел, захвърляйки перуката, с цел да въодушеви и други хора.

"Ракът не ме спря да съм принцеса "

Обявената за най-грозна жена в света въодушевява милиони

Тереза поучава всички хора, които имат здравословни проблеми: Не ги крийте, не се срамувайте, приемете себе си и положението си. Борете се с всички вероятни сили, пречупете се, не би трябвало да спирате.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР