Терънс Крауфорд вярва, че бившият шампион на UFC Франсис Нгану

...
Терънс Крауфорд вярва, че бившият шампион на UFC Франсис Нгану
Коментари Харесай

Непобеден боец посъветва Нгану да не бърза с големите битки в бокса

Терънс Крауфорд има вяра, че някогашният първенец на UFC Франсис Нгану може да има огромни триумфи в бокса, само че към момента не би трябвало да се прицелва в огромните имена.

От повече от година Нгану приказва за супер-двубой по разпоредбите на бокса с имена като Деонтей Уайлдър, Тайсън Фюри, Антъни Джошуа, само че все още няма плануван подобен конфликт.

“Нгану е удряч, само че в бокса е друго. Не виждам по какъв начин ще се оправи с някои от най-хубавите сега. Бих го посъветвал първо да се бие с някой боксьор, който е по-нисък клас, с цел да свикне с кръга и рундовете. Първо би трябвало да усетиш разликите в играта преди да се пробваш против най-хубавите ”, съобщи боксьорът от Небраска пред The MMA Hour.

Непобеденият в 38 професионалния дуела Крауфорд е на мнение, че Хищника може да бъде нокаутиран, както всеки различен, макар аурата му на непреклонен войник.

“Ако не внимава против Уайлдър, Нгану ще бъде нокаутиран. На Деонтей му е необходим единствено един удар. Тайсън Фюри бе приспан, само че въпреки всичко се изправи. Не виждам по какъв начин някой различен може да направи това. Деонтей е един от най-хубавите нокаутьори на всички времена ”, добави американецът.

Нгану е част от Professional Fighting League (PFL) от скоро. Камерунецът съобщи, че би трябвало да дебютира за веригата през 2024-а, а тази година се надява да изиграе първия си професионален боксов дуел. 
 Нгану желае бокс преди дебют в PFL, прицелва се в Джошуа Нгану желае бокс преди дебют в PFL, прицелва се в Джошуа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР