Тепърва ще се изяснява причината. Два автомобила – единият се

...
Тепърва ще се изяснява причината. Два автомобила – единият се
Коментари Харесай

Фатално: Ето какво е правела издъхналата народна певица Диана Иванова в колата-ковчег

Тепърва ще се обяснява повода. Два автомобила – единият се движи с висока скорост, а другият завива наляво. Тук обаче е най-опасното място в селото. Тук се събират 4 лъча.
Това съобщи кметът на съдбовното село Марково – Десислава Терзиева в ефира на Нова тв. Това се трансформира в лобното място на огромната ни национална певица Диана Иванова, която издъхна в злополука.
„ Четирите лъча, които се съединяват са извънредно интензивни и натоварени “, добави тя и съобщи, че пътят е най-опасното място в селото.
„ От две години работим по обезопасяването на това място. От началото на 2021 година е направена комисия. Тук е нужно да се построи кръгово. Проектът към този момент е реалност и желаеме по-скоро да бъде осъществено това кръгово “, сподели Терзиева.
„ Водачът, който я е умъртвил, е използвал алкохол. Певицата отишла да купува флашка, с цел да радва хората и да има място за нова музика. Тя беше доста кардинална, желае постоянно всичко да бъде наред. Когато сме били на участия, постоянно взимахме първо място, с помощта на нея “, описаха познати на починалата.
От думите им стана ясно, че Диана Иванова е пътувала със собствен хорист на 75-годишна възраст. В кръвта му е открит 1,25 промила алкохол, написа Блиц.
„ Досега такива произшествия сме предотвратявали, тъй като тук нормално има патрул от 1РПУ. Това е единственото, което пази хората сега “, приключи кметът на селото.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР