Теодора от Ергенът със сигурност е сред момичетата, около които

...
Теодора от Ергенът със сигурност е сред момичетата, около които
Коментари Харесай

19 или 39? Излъга ли Теодора от "Ергенът" за годините си

Теодора от " Ергенът " сигурно е измежду девойките, към които ще се въртят събитията в първокласната вила в Бодрум. Такава поръчка даде още през цялото време.

Всичко това в действителност впечатли фена (макар и по не доста положителен начин), тъй като става въпрос за 19-годишно момиче! Да, Теодора сподели, че е на 19 години, като сега е студентка по право и детегледачка.

Виж още: Романтика, обич и малко чалга: Уникални фотоси и видео от сватбата на Фео и Алекс от " Един за различен "  

Дали обаче тя в действителност е на 19 година? Това се питат всички. " Това момиче наподобява най-малко на 35 ", " На 19???, " Тази, в случай че е на 19, аз съм на 5 ", " На 19 е била преди няколко години обаче ", пишат в мненията в обществените мрежи във връзка хубавицата от Петрич. 

Тук е моментът да подчертаем, че вечерният грим, както и корекцията в устните и процедурите, които явно си е правила Теди на зъбите, по принцип могат да създадат всяка дама да наподобява по-възрастна. 

Виж още: След фиаското в Доминикана: Tattstoner се оплака от тежка зараза

Впрочем сходен скандал имаше и с участничка от първия сезон на " Ергенът ". Става въпрос за Гери Стаменова, за която предходната година писаха, че от 6 години се показва за 24-годишна. 

На такава възраст Стаменова била и на състезанието за мис Плеймейт, и на визитката си в " Ергенът ".

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР