Теодора Маринова, която участваше в Игри на волята 5 заедно

...
Теодора Маринова, която участваше в Игри на волята 5 заедно
Коментари Харесай

Теодора от Игри на волята: Мартин е най-слабият играч

Теодора Маринова, която участваше в Игри на волята 5 дружно със своята еднояйчна близначка, отпадна в елиминационна борба от Момчил.

Тя е на 29 години, от гр. Русе. По специалност е фитнес инструктор, само че от две години се е посветила на майчинството. Като дете тренира волейбол, само че се отхвърля поради растежа си и стартира да се занимава с фитнес. Влиза в “Игри на волята ”, с цел да си почине от всекидневието и майчинството, както и с цел да направи нещо за себе си.

Кой съгласно нея е най-слабият състезател на този сезон, какво е мнението й за Мартин и коя е най-сексапилната участничка в предаването? Разберете с нас:

ВЪПРОС: Кой беше най-слабият състезател в Игри на волята?

ОТГОВОР: Най-слабият състезател този сезон е Моника, тъй като не сподели съвсем нищо на Арената, дори се постановяваше да ѝ оказват помощ на много съставни елементи, да я повдигат и тя надали не да се хване, с цел да мине трасето.

ВЪПРОС: Кой е най-слабият състезател, който е към момента в играта?

ОТГОВОР: Най-слабият състезател, който е към момента в играта, е Мартин. Оценявам мощно неговата стратегическа част, само че чисто физически е най-неподготвеният

състезател. Със сигурност мисля, че ще е идващият изпъден от нашето племе. То просто не останаха варианти.

ВЪПРОС: Кой беше най-лицемерният състезател в Игри на волята?

ОТГОВОР: Най-големият двуличник в Игри на волята? Отново ще кажа Мартин. Не го познавам доста добре, само че от историите, които съм чувала от играчи, които са били в неговото племе, стигам до този извод.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон на Игри на волята?

ОТГОВОР: Най-секси от всички в Игри на волята сезон 5 е Мудева. Тя просто е прелестна, лъчезарна. Излъчва съблазън... Просто тя знае по какъв начин да се държи. А и беше в моята коалиция, тъй че няма по какъв начин да кажа неприятно за нея.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР