Теодора Духовникова е една от най-популярните актриси, които се радват

...
Теодора Духовникова е една от най-популярните актриси, които се радват
Коментари Харесай

Топ актриса си глътна езика при Лора Крумова! Причината

Теодора Духовникова е една от най-популярните актриси, които се радват на фенска обич поради функциите ѝ на театралната сцена, телевизионния и кино екрана. Напоследък името ѝ нашумя изключително поради присъединяване ѝ в новия български сериал „ Войната на буквите “ по Българска национална телевизия.

Духовникова гостува в предаването „ На фокус “ по „ Нова телевизия “, където водещата Лора Крумова я предизвика с някои въпроси.
-->
Част от актьорите, с които тя играе през годините, са и от нейния най-тесен другарски кръг. Именно за тях я попита Крумова, като не пропусне да спомене и Юлиан Вергов.

Както е известно, за него напоследък се написа, че той стои зад физическата офанзива над актрисата Диана Димитрова, оплакала се от принуждение на снимачната площадка, написа vihrogon.bg. Тя не загатва съответно името на нападателя си, само че доста издания пишат, че това е точно Вергов.

Юлиан и Теодора са играли нееднократно дружно, като са и доста близки другари в живота.

„ В твоя благополучен балон са Владо Пенев, Карамазов, Юли Вергов. Виждала съм най-различни хора по фотосите. Какво си взимаш от тях.

„ Например от Юли Вергов? “ Този въпрос очевидно тормози актрисата и може би не беше подготвена за него, тъй като стартира да пелтечи и макар околните им връзки тя отговори с факсимиле: „ За Юли толкоз доста неща мога да кажа и все хубави. От Юли… същински другар “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР