Тенисът, като един от най-популярните индивидуални спортове, се радва на

...
Тенисът, като един от най-популярните индивидуални спортове, се радва на
Коментари Харесай

Пловдив ще е домакин на силен любителски тенис турнир

Тенисът, като един от най-популярните самостоятелни спортове, се радва на безгранично внимание и пристрастеност от почитателите по света. На 16 септември 2023 година, този състезателен възторг ще бъде в град Пловдив, където най-голямата любителска тенис общественост в страната Интерактив тенис дава среща на феновете да премерят сили.
Plovdiv Cup ще бъде и първото огромно събитие на общността в града под тепетата, като шампионатът ще бъде от категория ITL Circuit 500, а общият награден надвишава 1500 лева
Събитието дава обещание да се трансформира в необикновено прекарване както за участниците, по този начин и за феновете. Играчи от всички равнища, със мощното предпочитание за победа и обич към тениса, ще се съберат на кортовете на Търговска колегия “Локомотив Пловдив “, подготвени да се изправят против най-хубавите в аматьорския тенис.
Надпреварата ще се организира в един ден, като с помощта на единната рейтингова система на Интерактив тенис схемата на осъществяване ще бъде с два предварителни кръга. Това ще подсигурява, че ни чакат извънредно вълнуващи срещи от началото до своя край. И с цел да няма разочаровани участници, тези, които не съумеят да се преборят след първата среща, могат да се включат в категория ITL125. Това е успокоителен шампионат, предоставящ втори късмет за триумф и усъвършенстване в играта.
Интересът към първото огромно събитие на Интерактив тенис в Пловдив е извънредно огромен, като деклариралите присъединяване досега са над 55 състезатели от цялата страна. Сред участниците има от Пловдив, Хасково, Асеновград, Бургас, както и такива от столицата, които идват с вярата да натрупат в допълнение точки за финалите през декември.
За присъединяване в конкуренцията могат да се запишат всички фенове на тениса, които имат профил в платформата на Интерактив тенис, като точките от конкуренцията ще бъдат годни за националната класация и ранглистата за област Пловдив.
Освен сингъл формата в неделния ден феновете на двойките ще могат да се включат в шампионат особено за тях, като двойки мъже и смесени двойки ще бъдат разпределени в групи. Срещите в тези формати ще се играят на 17-и септември, неделя и ще бъдат черешката на тортата за най-запалените.
Регистрацията за шампионата е отворена на www.interactive-tennis.com до 12:00 ч. на 15 септември или до привършване на свободните места, а искащите да вземат участие в двойките могат да го създадат като се записват на място или се обадят на телефон: 0888 06 04 05.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР