Манчестър Сити се споразумя да подпише с 14-годишния полузащитник Каван

...
Манчестър Сити се споразумя да подпише с 14-годишния полузащитник Каван
Коментари Харесай

Манчестър Сити се съгласи да подпише с 14-годишното дете-чудо, „следващият Доминик Собослай“ в уникална сделка

Манчестър Сити се споразумя да подпише с 14-годишния полузащитник Каван Съливан, като американецът ще се причисли към Страна от Висшата лига, откакто навърши 18 години.

Младежът подписа най-големия домакински контракт в историята на футболната лига на Мейджър Лийг в четвъртък, до момента в който записа химикалка с Филаделфия Юниън, където към този момент беше член на тяхната академия. Полузащитникът ще остане в старшия тим, до момента в който навърши 18 години, което му разрешава да натрупа скъп опит, преди да се причисли към Сити.

Съливан става петото най-младо попълнение в историята на MLS единствено на 14 години и 224 дни и има притегля интерес от някои от най-хубавите тимове в Европа. Но неповторимата договорка му разрешава да остане в клуба си от детството до 2028 година, преди да премине към Англия.

Спортният шеф на Филаделфия, Ернст Танер, преди този момент е оказал помощ за откриването и развиването на играчи като Роберто Фирмино, Садио Мане, Дейвид Алаба и Доминик Собошлай по време на предходни функции в Хофен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР