Тенис почитателите отново нямат възможност да станат свидетели на дългоочакваното

...
Тенис почитателите отново нямат възможност да станат свидетели на дългоочакваното
Коментари Харесай

Тийм: За мен целта е да бъда напълно готов за предстоящия Индиън Уелс

Тенис феновете още веднъж нямат опция да станат очевидци на дълго чаканото завръщане на Доминик Тийм. Австриецът пропусна втората половина на миналия сезон, както и началото на този, а в този момент наподобява, че някогашният номер три към момента не е изцяло възобновен и подготвен да се бори за мястото си измежду най-хубавите, което е и повода той да се отдръпна от ATP 250 шампионат в Кордоба.

Тийм обаче успокои своите фенове, тъй като показа, че към момента възнамерява да вземе присъединяване в идната конкуренция в Буенос Айрес. Макар да не е изцяло подготвен физически за състезаване на огромната сцена, австриецът е решен да придобие игрова процедура, преди началото на Индиън Уелс. Ето какви тъкмо са проектите му:

" При травма в никакъв случай не би трябвало да се прибързва с проектите. Не можеш да бъдеш уверен какъв брой време ще е нужно за възобновяване. Процесът е нескончаем, само че аз съм на финалната права. Най-тежката част е в предишното. За мен задачата е да бъда изцяло подготвен за идния Индиън Уелс и имам вяра, че ще бъде по този начин. Но се нуждая от игрова процедура. " - приключи Тийм.

Източник: Tennis Net

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР