Тенис-легендата Борис Бекер смята за себе си, че е излязъл

...
Тенис-легендата Борис Бекер смята за себе си, че е излязъл
Коментари Харесай

Борис Бекер:Единствената валута, която има стойност в затвора, е нашата личност и нашият характер

Тенис-легендата Борис Бекер счита за себе си, че е излязъл след престоя си в пандиза като " по-силен, по-добър човек ", откакто беше " унищожен " от присъдата за укриване на налози предходната година.

Германецът, който е шесткратен първенец в шампионатите от Големия шлем на сингъл, беше наказан на две години и половина затвор предишния април. Тогава той беше приет за отговорен за укриване на активи и заеми на стойност 2,5 милиона паунда и избра да влезе зад решетките, с цел да избегне заплащането на задължения, откакто е разгласен в персонален банкрут през 2017-а година.

Германецът въпреки всичко излезе на независимост след 8 месеца от присъдата си през декември и след това беше депортиран от Обединеното кралство.

" Който каже, че животът в пандиза не е сложен и не е тежък, да знаете, че лъже. Бях заобиколен от убийци, изнасилвачи, наркодилъри, контрабандисти, трафиканти на хора - в резюме, от в действителност рискови нарушители. Всеки ден се бориш за оцеляване. Бързо би трябвало да се сприятелиш с яките момчета, както бих ги нарекъл, тъй като е значимо да имаш надеждна отбрана ", споделя Бекер в изявление за Радио 5 Лайв.

" Ако си помислиш, че си по-добър там от останалите и си освен това, незабавно мога да кажа, че губиш. Няма никакво значение, че съм бил тенисист. Единствената валута, която върви вътре е нашият темперамент и личността, която носиш в себе се. Това е, нищо друго няма значение ", продължава разказът си Бекер.

" Първоначално нямаш никакви другари и си безусловно самичък. Трябва в действителност да бръкнеш на надълбоко в душата си, с цел да намериш мощните си страни, само че също по този начин и слабостите си ".

Бекер, който постоянно беше викан да разяснява шампионата Уимбълдън, в този момент има възбрана да се връща във Англия до октомври 2024-а година. Но откакто работи като коментатор за Евроспорт-Германия за Откритото състезание на Австралия по-рано тази година, някогашният първенец е припрян да възвърне репутацията си.

" Обикновено съм добър в петия сет - завоювах първите два сета, изгубих идващите два и възнамерявам да печеля последния. Това прекарване, всичко това, сигурно ме унизи. Без значение дали се казваш Борис Бекер или просто някой си Пол Смит, в случай че нарушиш закона, ще бъдеш наказан и затворен зад решетките. Това е истината. Никога не съм очаквал да ми се случи неприятното, само че в никакъв случай не съм очаквал и положителното, което имах на корта. Със сигурност беше сложен за преглъщане хап. Изтърпях наказването си, одобрих лишаването от независимост и в случай че не друго, това ме направи по-силен и мисля, че и по-добър човек. Имах славата, а в този момент имам урока, от който би трябвало да се изучавам по-нататък в живота си ", приключва Бекер.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР