Температурите ще се повишат още от утре, но определено времето

...
Температурите ще се повишат още от утре, но определено времето
Коментари Харесай

Лоша новина за Великден! Продължава ли зимата

Температурите ще се покачат още от на следващия ден, само че несъмнено времето се показва повече като есенно, в сравнение с като пролетно, даже на моментно като зимно. Един път ни се коства, че е доста топло, различен път, че е извънредно студено. И през днешния ден по този начин ще се задържи - малко по-студено в страната. Това сподели за Bulgaria ON AIR синоптикът Александрина Янкова в студиото на " България заран ".

" И въпреки всичко през Страстната седмица ни следва повече дъждовно време. По високите елементи ще има и сняг. Средиземноморски циклони носят това динамично време. Не единствено у нас, само че и в нашите прилежащи страни.
-->
Само Гърция сякаш е изолирана от подобен вид процеси, само че пък в четвъртък и петък ще си отдъхнем за малко от дъждовното време и ще има повече слънчеви часове ", добави Янкова.

" В Гърция ще бъде най-топло. В по-голямата част от страната ще има слънчево време. В събота и неделя се чака по-динамично време. Навръх Великден има заплаха от градушки ", акцентира тя.

Глобалните прогнози са, че дъждовното време ще продължи и през идната седмица.

" Прогнозира се, че след 20 април времето ще се възстановява. Тогава ще имаме опцията да се радваме на много високи температури ", сподели още Александрина Янкова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР