Температурата му се понижи. Има течност в белия дроб. Не

...
Температурата му се понижи. Има течност в белия дроб. Не
Коментари Харесай

Майката на детето със съмнения за коронавирус: Моля да се действа бързо и адекватно!

Температурата му се намали. Има течност в белия дроб. Не се лекува за ковид, а аз съм доста обезпокоена. Взета му е проба и в случай че тя е позитивна - се апелирам да се реагира бързо и съответно. Това е едно дете, което заслужава да живее. Това съобщи в ефира на Нова телевизия майката на 4-годишното дете, което е със подозрения за ковид.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2123
По думите ѝ на детето се дават медикаменти за пневмония. "Призовавам, в случай че има някакъв медикамент, който може да се приложи и да се овладее положението на детето - да се даде ", помоли още Мариета Томова.

190 към този момент са инфектираните с ковид в България

Тя акцентира, че лекарите, които идват при тях имат маски и очила, само че не може да реши дали равнището на отбрана им е съответно.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2123  Ивайло Калфин: Трябва да сме готови за взрив на безработицата Ивайло Калфин: Трябва да сме готови за взрив на безработицата  Япония счита да възобнови образователните занятия макар ковид Япония счита да възобнови образователните занятия макар ковид  Стойността на акциите на Стойността на акциите на " Уолстрийт " падна с 3%
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР