Темпераментна публика и глас като кристал – това бе концертът

...
Темпераментна публика и глас като кристал – това бе концертът
Коментари Харесай

Благоевград на крака: Извикаха два пъти Лили Иванова на бис

Темпераментна аудитория и глас като кристал – това бе концертът на Лили Иванова в Благоевград, част от националното турне на певицата.



На крайници и с бурни овации Лили Иванова бе посрещната в Благоевград. В началото на концерта звучаха „ Без надзор “; „ Искам те “; „ Този свят е жена “ и други обичани песни. 

След песента „ Невероятно “, Лили Иванова показа „ невероятните “ актьори на сцената с нея – „ Ли Оркестра “ в състав Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Орлин Цветанов (цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет и саксофон), Христо Михалков (бас китара), Росен Ватев (ударни и перкусии) и Иван Йорданов – Чери (китари) и трио „ ЛаТиДа “. 

Песента „ За тебе бях “ изправи на крайници публикат а, а любовта, която феновете показваха с бурни овации и безспирно „ Браво “, примата оцени с думите „ Браво на вас! Вие сте прелестна аудитория! Благодаря! “, след което предложения стотиците в зала „ Скаптопара “ да пеят дружно с нея.

Последваха непреходните „ Свири, щурче “ и „ Детелини “. С думите „ Нищо друго не ни остана, с изключение на да вдигнем панаирите! “ последва още една от обичаните на генерации песни. 



Аплодисментите сред шлагерите продължаваха като че ли постоянно, с цел да създадат прекарването по-дълго, да остане Лили Иванова още на сцената. Това „ още “ изригна от стотици като от един на финала на концерта, а наред с бурните ръкопляскания публиката запя „ Ветрове “. Емоцията, с която певицата бе призната в Благоевград, върна Лили Иванова и музикантите на бис, с цел да прозвучи шлагерът, изпят от примата на българската сцена. 

След първия бис Лили Иванова слезе при публиката, която я посрещна с голяма обич. Почитателите в Благоевград я върнаха още веднъж на бис , а подарък за тях бе песента „ Предупреждение “. Преди финала на концерта пред сцената заставаха от ден на ден хора, с цел да бъдат по-близо до нея, а в края на вечерта Лили Иванова отиде за повторно измежду своите фенове. 

Концертите от националното турне на певицата, не престават. В понеделник, 24 октомври, Сандански посреща Лили Иванова на сцената на Културния дом в южния град.  
 БТА
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР