Темата за присъствието на бащата по време на раждането е

...
Темата за присъствието на бащата по време на раждането е
Коментари Харесай

5 причини бащата да присъства на раждането

Темата за наличието на бащата по време на раждането е спорна и могат да се чуят извънредно противоположни отзиви. Българските дами и мъже към момента имат доста запаси към това бащата да участва по време на раждане.

Да приемем, че и за това в България не трябваше да се заплаща в допълнение – бихте ли взели таткото на детето с вас в родилната зала? Ако отговорът ви е „ да “, значи мислите като Ася от канала на Vbox7. Ето няколко довода, които могат да ви убедят, че наличието на мъжа в родилното в действителност е прекарване, което си коства да споделите с него:

Възможно е наличието на мъжа да попречи на дамата да се държи толкоз свободно, колкото би желала или да се срами от държанието си по-късно. Когато мъжът е в родилното, нормално стои до вас, а не на мястото на акушер-гинеколога, тъй че няма мотиви за терзание.

Някои дами се тормозят, че мъжът им ще припадне. Не го жалете. Той може да ви оказва прочувствена поддръжка, да се грижи се за вас – да ви подаде вода, да държи ръката ви.

Раждането е извънредно прекарване. То в действителност няма аналог за съпоставяне. Не лишавайте обичания мъж от това да го изживее с вас.-->

Всички мъже, участвали на раждането на дамите си, по-късно ги виждат безусловно като богини и ги гледат с други очи – с повече обич и благоговение.

Дайте право на мъжа да има взор върху нещата и своя гледна точка  - да види процеса от първо лице…и след това да обсъждате чия версия е вярната.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР