Темата за осиновяването е много дълбока и много важна за

...
Темата за осиновяването е много дълбока и много важна за
Коментари Харесай

Христо Петров: Темата за осиновяването е много важна за огромен брой хора

Темата за осиновяването е доста дълбока и доста значима за голям брой хора. Това заяви депутатът от " Продължаваме промяната – Демократична България " Христо Петров във връзка измененията в Семейния кодекс, които разрешават по-лесно осиновените да научат кои са биологичните им родители. Те бяха признати на второ четене Народното събрание през тази седмица. Един от вносителите е и Петров. Той назова съвещанието „ историческо “.

Той изясни и какво значи по-лесното откриване на биологичния генезис на осиновените.

„ Това което се случва е облекчение на метода, по който осиновените да могат да добият визия за своя биологичен генезис. Те ще могат да схващат кои са биологичните им родители, без да се постанова да потвърждават значими условия за това “, сподели Петров пред bTV.

Цветанка Байрактарова, която две години се бори да разбере коя е биологичната ѝ майка. Тя благодари на Петров за постигнатото. И насочи обръщение към всички, които водят тази нелека борба.

„ Бъдете спокойни и доброжелателни, тъй като за всички е ужасно това, което се случва. Но няма нищо неприятно в това да искаш да схванеш коя е дамата, която те е родила “, споделя дамата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР