Темата за аналния секс е спорна и съществуват много „против“

...
Темата за аналния секс е спорна и съществуват много „против“
Коментари Харесай

Пет причини да правите анален секс

Темата за аналния секс е противоречива и съществуват доста „ срещу “ и „ за “. Също по този начин има и редица въпроси за дамите, които към момента не са го практикували. Ето няколко аргументи да го извършите, в случай че към момента не сте изпитали това наслаждение:

1. 0% късмет за зачеване
Какво по-хубаво от това, в случай че нямате планове скоро да забременявате? Но не бързайте да се радвате, това напълно не значи, че не би трябвало да взимате защитни ограничения. Аналният секс крие доста рискове за развиването на инфекции, по тази причина постоянно използвайте презерватив.

2. Нов тип мощен оргазъм
Оргазмът е изцяло вероятен при аналния секс. Дори съгласно някои вероятността да достигнете до висшо наслаждение при него е по-висока, в сравнение с при вагинален секс, написа woman.bg. Това се дължи на нервните окончания при ануса, поради които той е прочут още и като ерогенна зона.

3. Възможност да опитате нови играчки
Тук си заслужава да експериментирате. Хубаво е преди да пристъпите към същинската част да заложите на малко стимулация с вибратор или някоя-друга забавна играчка, да вземем за пример анален разширител.

4. Разнообразие в спалнята
Сексът към този момент не е вълнуващо прекарване, а по-скоро добре заучена хореография? Време е за нещо ново и забавно, да вземем за пример анален секс. Само се заредете с положително количество лубрикант и самообладание. Бонус съвет: не хапвайте преди този момент.

5. Сближаване с половинката ви
Аналният секс изисква повече деликатност и внимание от вагиналния, което е съвършена опция за по-добро прочувствено равнище на интимния акт. Много дами даже настояват, че аналният секс е заздравил връзката им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР