Темата с Пиер-Емерик Обамеянг продължава да се тиражира в медиите

...
Темата с Пиер-Емерик Обамеянг продължава да се тиражира в медиите
Коментари Харесай

Адебайор за полемиките около Обамеянг: В Арсенал не знаят да прощават. Същото се случи и с мен

Темата с Пиер-Емерик Обамеянг продължава да се тиражира в медиите на „ острова “, като даже Еманюел Адебайор се включи в мненията, с цел да поддържа габонеца и да разкритикува Арсенал за отношението на клуба към играча.

„ Това е Арсенал. Там по този начин и не се научиха да простят. Същото се случи и с мен “, сподели тогоанецът пред Sky Sports.

През 2010 година Адебайор също напусна състава на „ лондончани “, откакто влезе в спор с Арсенал Венгер и в следствие мина през редиците на Манчестър Сити и Тотнъм. На няколко пъти той означи голове на някогашния си отбор, след което празнуваше като оглупял пред почитателите, които до наскоро скандираха името му във прослава. Също по този начин той си разреши да изрита с бутонките в главата Робин ван Перси, само че в ерата преди ВАР нямаше по какъв начин да бъде глобен и по този начин „ неприятната кръв “ сред Арсенал и Еманюел остана вечно.

Що се отнася до Обамеянг, той бе изваден от тима през декември, когато Микел Артета разгласи, че капитанът му още веднъж е нарушил правилника за вътрешния ред и даже в следствие му лиши капитанската лента. Централният нападател не е играл за клуба си от загубата с 2:1 от Евертън на 6 декември.

Адебайор допусна също по този начин, че дните на Обамеянг на „ Емиратс “ са преброени и надали ще го забележим още веднъж с фланелката на отбора.

"That's Arsenal for you, they never know how to forgive. "

Former Arsenal striker Emmanuel Adebayor has his say on Pierre-Emerick Aubameyang's future and believes it is not the player with the issue, but the club.
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР