Темата с европейското финансиране е сложна и затова тя е

...
Темата с европейското финансиране е сложна и затова тя е
Коментари Харесай

Пеканов каза ще имаме ли пари от Плана за възстановяване

Темата с европейското финансиране е комплицирана и по тази причина тя е отделена в настрана министерство, тъй като финансовият министър от време на време не смогва.  Така вицепремиерът Атанас Пеканов изясни решението да бъде основано настрана министерство, което той оглави.

За второто заплащане по Плана за възобновяване би трябвало да бъдат признати 22 закона, само че от тях до момента е признат единствено един - Закона за поощряване на заетостта, сподели Пеканов в изявление за Нова тв. Три други стигнали закона до Народното събрание, като измененията в комерсиалния закон минали единствено на първо четене. Тази значима смяна, заложена още от предходното служебно държавно управление, която била направена за подкрепяне на стартъп средите, ще би трябвало да се гледа отначало от идващия парламент.

Трябва да създадем всички стъпки, тъй че следващата година, когато пристигна време за политическото решение по кое време и какъв брой бързо България да влезе в еврозонана, ние да сме изцяло готови, съобщи още Пеканов.

Според него България не би трябвало да остава в периферията на Европа, а да е във всички централни процеси и той персонално щял да работи страната ни допустимо най-бързо да влезе в еврозоната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР