Темата около се развива през последните няколко месеца и многократно

...
Темата около се развива през последните няколко месеца и многократно
Коментари Харесай

Стефан Янев за АМ Хемус: Надявам се обществеността да разбере как са харчени средствата

„ Темата към се развива през последните няколко месеца и неведнъж е казано, че в активността по построяването й и в цялата активност на държавното дружество „ Автомагистрали “ има съществени терзания за големи суми, които са преведени на строителни компании, от които суми не е ясно какво произтича - какъв вид задатъци и защо се употребяват сега “, по този начин министър председателят разяснява абсурда с финансирането на Автомагистрала „ Хемус “, съобщи БГНЕС.

Според него, липсват други суми, с цел да се извърши настояща работа, каквато е сега, а тези суми са платени предплатено.
 Николай Нанков: Фактологията на Бойко Рашков му куца много Николай Нанков: Фактологията на Бойко Рашков му куца много
Всички опровергават Бойко Рашков от последните му предизборни изяви. Освен строителните компании, опровергават го и институциите &ndash...

„ След направените спомагателни проверяващи дейности се изнасят нови обстоятелства и условия, какво тъкмо се е случило. Така че този така наречен скандал допускам ще има в допълнение развиване, когато станат ясни още обстоятелства. Надявам се, че обществеността ще знае по какъв начин, по какъв метод и защо са били харчени публичните средства. Мисля, че това е задачата, ние като жители да знаем, че нашите средства се харчат по транспарантен и уместен метод “, счита министър председателят.

Той разгласи, че чака прокуратурата да работи съгласно Закона. Това е нейно обвързване, от тук нататък мисля, че е нечиста сделка да даваме предварителна преценка какво би могло или не би могло да се случи.

„ Нека да забележим какви са преценките на наблюдаващите прокурори и съответните дейности, които те ще подхващат “, безапелационен бе Стефан Янев.

По отношение на оставката на основния прокурор, Стефан Янев разгласи, че е въпрос на необятен спор и сериозен консенсус в Народно събрание, тъй като В момента не е толкоз ясно дали някой има ясно изразена позиция или не, а значимото е по какъв начин ще продължи дебата в Народно събрание.
 Прокуратурата: Не сме получили доказателства за Хемус Прокуратурата: Не сме получили доказателства за " Хемус "
Не сме получили заповеди за арест, нито  доказателства за Автомагистрала " Хемус ", оповестиха от Софийска градска прокуратура. „ При нас не...

„ Надяваме се акциите на Министерство на вътрешните работи за пазаруване на гласове да доведат до нужния резултат, това е задачата – да организират точно подобен вид акции, интервенции, които водят до ограничение на това грозно събитие, тъй като това събитие заплашва демокрацията, заплашва най-висшето ни право да влияем директно на властта посредством нашия избор. Когато ние не сме уверени, че нашия глас е значим, това води и до демотивиране на хората. Моят апел постоянно е бил хората да гласоподават интензивно, допустимо най-вече, тъй като тогава можем да разчитаме, че нашия избор е регистриран вярно и е отишъл към вярната партия или коалиция, която може да ръководи “, сподели още министър председателят.

В Благоевград Янев изнесе слово пред костницата на 581 бойци и офицери, дали живота си в отбрана на града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР