Телевизорът няма място в спалнята, категорични са както психолозите, така

...
Телевизорът няма място в спалнята, категорични са както психолозите, така
Коментари Харесай

Защо телевизорът няма място в спалнята? - slava.bg

Телевизорът няма място в спалнята, безапелационни са както психолозите, по този начин и лекарите, които се занимават научно и изследват проблемите на съня и обвързваните с тях други физиологични последици – от наднорменото тегло и затлъстяването до сърдечните заболявания. На тази тематика сме посветили и днешния ни лайфхак.

Основният претекст е, че той е възбудител и пречи на качеството на съня, който без друго е значителен проблем на актуалните хора – множеството не могат да намерят задоволително време за същинска почивка, а останалите го вършат некачествено.

Дигиталният детокс, на който сме посещавали и специфичен лайфхак в нашата графа, не е единствено фешън наклонност ии волност. Наистина е значимо за душeвността, нервната ни система, само че и за физиката ни – от сърцето до храносмилателната и отделителната система, да гледаме да стопираме или най-малко да ограничаваме до най-малко всевъзможен контакт със модерни средства за връзка – умни, както ги назоваваме, в случай че не 90, то най-малко 30 минути преди и след лягане. Важи освен за смарт телефоните, таблетите, преносимите компютри, само че и за тв приемниците. А изключително за комбинацията – линията от екрани пред нас, която 99% от актуалните хора образуваме всяка вечер преди лягане и всяка заран след ставане.

Другият съвет на експертите е наложително, аконе черни щори, то най-малко да слагаме 3 пласта пердета в спалното си помещение – от по-дебели към по-тънки по посока на вътрешността на стаята, в случай че желаеме да спим добре за по-добър външен и вътрешен тип.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР