Телевизията, държаща правата за излъчването на по-голямата част от мачовете

...
Телевизията, държаща правата за излъчването на по-голямата част от мачовете
Коментари Харесай

Скай Италия иска да замрази парите от телевизионните права за Серия А

Телевизията, държаща правата за излъчването на по-голямата част от мачовете в Серия " А " - " Скай Италия ", е изпратила писмо до локалната футболна лига, в което предизвестява, че няма да изплати на тимовете последния транш от сумите по контракта за сегашния сезон, настояват медиите на Апенините.

Причината е, че малкия екран не е предавала нито един турнирен мач онлайн от 10 март поради пандемията от ковид. От DAZN, които излъчват по три мача на кръг, пък към този момент са уведомили клубовете, че ще удържат последния транш от заплащането. Преговорите с малките екрани са към момента в начална фаза, като съгласно информацията те са склонни да одобряват понижение на парите, които би трябвало да преведат, или опцията да ги разделят на вноски. Тази концепция обаче към този момент е била всеобщо отхвърлена от тимовете в италианския хайлайф.

За идната седмица е планувана изключителна среща на отборите в Калчото, като това ще е една от главните тематики, които ще се разискват тогава. Ситуацията сигурно ще окаже въздействие и върху диалозите за идващия договор за телевизионните права на шампионата, който ще е за интервала 2021 - 2024 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР