Телевизионното предаване , което се излъчваше всеки следобед по ТВ

...
Телевизионното предаване , което се излъчваше всеки следобед по ТВ
Коментари Харесай

Предаването Въпросите по TV1 спира временно заради липса на финансиране


Телевизионното предаване, което се излъчваше всеки следобяд по ТВ 1, излиза в " дълга почивка " заради липса на финансиране, заяви.

Предаването се излъчваше в продължение на три години, като всяка вечер водещите се сменяха. В екипа участваха публицистите Милен Цветков, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, Лили Маринкова, Емилия Милчева, Светла Петрова и други. Продуцент е Люба Ризова , която дълги години беше шеф " Новини и настоящи излъчвания " в Би Ти Ви.

" В петък аз имам достойнството " да мета " в студиото на предаването Въпросите. Тогава ще е последното предаване за сезона, а може би и вечно ", написа във фейсбук профила си Миролюба Бенатова.

" Благодаря на всички за всеотдайната ежедневна работа по продукцията на " Въпросите "! Благодаря и на всички забележими и невидими помощници, това предаване да го има! Благодаря на феновете за даренията!
Продукцията излиза в дълга почивка! Търсим финансиране! ", написа във " Facebook " Румен Ковачев , притежател на ТВ 1.

" Досега имахме контракт с ТВ 1, за жалост в последния месец " Булсатком " е прекратил контракта си с ТВ 1, ерго няма финансиране и ТВ1 би трябвало да приключи контракта си с нас ", сподели Люба Ризова в предаването " Въпросите " от 25 юли.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР