Телевизионният гигант "Скай Спортс" заяви своите претенции в размер на

...
Телевизионният гигант "Скай Спортс" заяви своите претенции в размер на
Коментари Харесай

Фен глобен с еквивалента на 187 000 лв. заради пиратско излъчване на мач

Телевизионният колос "Скай Спортс " съобщи своите искания в размер на еквивалента на 187 000 български лв. към боксов почитател, който е излъчвал незаконно борбата сред Антъни Джошуа и Владимир Кличко в една от обществените мрежи през април предходната година.

34-годишният Крейг Фостър, който е закупил телевизионния пакет за наши пари 44 лв., гледал срещата в компания от свои другари в жилището си, само че по негови думи не забелязал по какъв начин един от тях употребявал платформа за лъчение на стрийм във Facebook, който бил гледан от над 4 000 души.

"Платих за излъчването на срещата и не съм имал планове да спечелвам пари от това. Моят уред беше обвързван с акаунта ми във Facebook, а мой другар решил да употребява това и да пусне предаването онлайн, само че това го разбрах едвам след няколко дни. От "Скай Спортс " пожелаха имената и адресите на моите другари, само че аз не желая да ги забърквам. Ще поема цялата виновност. Знам, че излъчването на борбата онлайн не е законно. Не стопирах приятеля си, само че в този миг гледах срещата. Аз просто съм един елементарен човек, който си пийна малко, до момента в който гледаше борбата с другари ", съобщи нароченият почитател.

Впоследствие стана ясно, че телевизионният колос е понижил своите условия фрапантно и желае от фена сумата от 11 000 лв.. Първоначално Фостър се съгласил да заплати тези пари, само че откакто се посъветвал с юрист, си трансформирал мнението. Въпреки това от "Скай Спортс " чакат санкцията да бъде платена, в противоположен случай сгафилият почитател може да се окаже в пандиза.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР