Телевизионни зрители, фенове и близки са ужасени от състоянието и

...
Телевизионни зрители, фенове и близки са ужасени от състоянието и
Коментари Харесай

Уплашени зрители питат: Какво става с Дони? Тежко болен ли е? Дори близките на певеца са ужасени от немощния му вид (СНИМКА)

Телевизионни фенове, почитатели и близки са ужасени от положението и външния тип на Дони. Повод да се изплашен им даде самият той с извънредно окаяния си външен тип. 50-годишният артист се появи по време на „ Българската Коледа “ и стресна освен непознати, само че даже и хора от близкото му обграждане, които не го бяха виждали от известно време. Дони наподобява прекомерно немощно, а в случай че до него не бяха житейската му и креативна половинка Нети и шестгодишната им щерка Лилия мнозина можеха и да не го познаят въобще. Пухкавият в миналото реализатор е свалил цели 35 кг от тежестта си и е кожа и кости. Хилавият му тип пък се дължал на залитанията му по източите духовни учения и здравословно недояждане.
 Уплашени фенове питат: Какво става с Дони? Тежко болен ли е? Дори околните на артиста са ужасени от немощния му тип (СНИМКА)

Всъщност мотив за терзания няма – Дони се намира в цветущо здраве

Той обаче съблюдава извънредно непоколебим и аскетичен хранителен режим. Изпълнителят на „ Ближи си сладоледа ” не слагал в устата си нищо с изключение на пресни плодове, зеленчуци и покълнали семена. Манията на Дони и Нети по духовното рационализиране стигнала до такава степен, че двамата почнали да учат тибетски език. Артистичното семейство е посетило Индия, Непал и Тибет. „ Вече можем да изписваме: „ О, мане, падне хунг ” на тибетски ”, хвали се Нети, която не смъква от врата си тайнствен медальон с въпросната мантра. Мъжът ѝ пък не се разделя с броеница, благословена персонално от Далай Лама. „ Купих си тази гривна от Дарамсала, където живее Далай Лама. Мънистата са направени от кости на тибетски крепък. Имах опцията да се здрависвам с Далай Лама, при което той докосна гривната ми. Оттогава не я смъквам от ръката си и имам вяра, че ме закриля ”, уверен е Дони. Преди 2 години артистът с рискован дух се запалил по здравословно недояждане на японския доктор Фукуцудзи. Според японската техника, непотребната телесна маса може да се разпредели отмерено по тялото и по този начин да се изгорят мазнините. Заемайки съответна поза за 5 минути дневно, човек губи непотребното от масата си и остава само това, което му е нужно.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР