Телевизионна репортерка трескаво смени дрехите си, страхувайки се за живота

...
Телевизионна репортерка трескаво смени дрехите си, страхувайки се за живота
Коментари Харесай

Потресаващо ВИДЕО: Вижте какво направи журналистка от CNN от...

Телевизионна кореспондентка трескаво смени облеклата си, страхувайки се за живота си, защото талибаните дават обещание да вкарат още веднъж закони, с които и преди са ограничавали и малтретирали дамите.

В рамките на 24 часа кореспондентката на CNN Клариса Уорд се трансформира фрапантно - в началото е облечена в цветни облекла, разкриващи ръцете ѝ, само че по-късно в различен репортаж от столицата на Афганистан е към този момент с ислямско було.

В неделя Уорд е избрала да носи червен шал и синя блуза, с оголени ръце, до момента в който предава онлайн от разкъсваната от война страна.

Но единствено ден след завладяването на Кабул от талибаните американската журналистка бързо премисля разновидностите на облеклото си и в понеделник е снимана с ислямско було, носено нормално от шиитските дами.

Ръцете ѝ са изцяло покрити, а лицето ѝ се вижда единствено частично.



Това се случва в миг, когато дамите в Афганистан са изправени пред санкции и изтезания, а в някои случаи даже и изтезания, според нови жестоки закони, защото талибанският гнет стартира, откакто джихадистката войска завладя афганистанската столица, написа blitz.bg.



Смята се, че дамите и девойките са едни от най-застрашените хора при новия талибански режим - макар опитите им да се показват за по-модерни.

Талибаните към този момент дадоха обещание да вкарат още веднъж жестоките закони, с които през 90-те години на предишния век управляваха Афганистан и се отнасяха безпощадно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР