Телецът попада в топ класацията на чаровните и харизматични личностти,

...
Телецът попада в топ класацията на чаровните и харизматични личностти,
Коментари Харесай

Ето Ги Щастливците! Това Са Трите Зодиакални Знака, Които Оставят Без Дъх Противоположния Пол

Телецът попада в топ класацията на чаровните и харизматични личностти, макар че не е наясно за своята страст. Неговият коз е спонтанността, а в леглото познава всички пози от Кама Сутра, макар че в никакъв случай не я е чел. Умее да сътвори вярната атмосфера и да направи колегата си да се почувства доста особено. Телецът има естествена топлота в очите и от време на време неумишлено притеглят даже и тези, които не желае.

Близнаци

Близнаците са царете на очарованието. На тях просто не можеш да устоиш. Те се радват на игрите на съблазняване и връзката. Обикновено са надарени с красива физиономия, а техният коз е палавото и неповторимо отношение, което ползват. Те превземат с връзката и с разсъдък. Тяхната позитивна настройка притегля хората и с тях времето постоянно е прелестно прекарано и желаете непрекъснато да са към вас.

Скорпион

Скорпионът владее съдбовната планета Плутон. Това е знак, който няма по какъв начин да не забележите. Неговият привлекателен взор и обноски не могат да ви оставят безразлични. Това е знак, който надълбоко усеща и неговата вътрешен глас е изразена дотам, че във всеки един миг знае вашите потребности. А предвид на това, че в прочувствен смисъл е доста зает ще се радва да ви отговорят до оптимални граници. Неговите умения в правенето на обич са незабравими.

/SELIO.EU
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР