Телец Телците имат добре развито чувство към всичко, свързано с

...
Телец Телците имат добре развито чувство към всичко, свързано с
Коментари Харесай

Трите зодии, които сякаш наистина имат свърхестествени способности

Телец

Телците имат добре развито възприятие към всичко, обвързвано с цифри или суми и са способни да познаят всяка печеливша цифра или алтернатива, като по този метод имат доста добър бизнес усет, с който да „ надушат ” положителната договорка. Интуицията на процедура в никакъв случай не ги напуща и всичките им дейности са съгласно нея, като по този начин могат да разполагат авансово с всевъзможен тип информация.



Дева

Те имат философско отношение към тяхната вътрешен глас, само че постоянно залагат на науката и обстоятелствата, като събират и наблюдават цялата нужна информация и вършат умозаключение.Те усещат страстите и прекарванията на другите хора, а супер развитата им памет оказва помощ да се самоусъвършенстват всеки ден. Те имат особено астрално виждане и могат да видят бъдещето. Не могат да се месят в някакво деяние, само че могат да предскажат нещо от видяното.



Скорпион

Те имат добре развита вътрешен глас, която освен е доста ясна, само че и нещо, на което могат да разчитат. Те вземат решение елементарно проблемите, като ги заобикалят и това тъй като са ги видяли авансово, само че и умеят да са щастливи в съвсем всяка обстановка и условия. Късметът ги следва по петите, тъй като те добре виждат къде се намира и могат да го пренасочат както към себе си, по този начин и към различен човек.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР