ТЕЛЕЦ Отстъпчивостта не им е присъща и имат проблем с

...
ТЕЛЕЦ Отстъпчивостта не им е присъща и имат проблем с
Коментари Харесай

Това са зодиите, които се обвързват изключително трудно

ТЕЛЕЦ

Отстъпчивостта не им е присъща и имат проблем с това, да се научат да вършат взаимни отстъпки. Често пъти раздялата с колегата идва преди да са съумели даже малко да се нагодят. 



БЛИЗНАЦИ

Близнаците са доста съответни в това, какво желаят и какво не желаят от една връзка. Често пъти се отхвърлят при първия минус, който виждат от колегата. 

СКОРПИОН

Скорпионите са буйни. Те заобичват бързо и мощно. Трудно е обаче да се обвържете с тях, тъкмо поради мощните им усеща. Колкото мощна е обичта им, толкоз е и ревнивостта им. 

СТРЕЛЕЦ

Стрелците се влюбват бързо и мощно и бързо добиват убеденост и то в прекомерно огромни размери. Трудно е да останете по отношение на тях, тъй като бързо ще ви одобряват за даденост.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите мъчно намират сътрудник за сериозна връзка, тъй като постоянно не почитат възприятията му. В същото време обаче изискват да бъдат уважавани, ценени и да им се показва обич съвсем от самото начало. 



РИБИ

Когато се усещат неразбрани, Рибите имат податливост да се затварят в себе си и да изолират половинката. Нужно е самообладание и подчинение с крачка обратно до отминаване на неприятното въодушевление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР