Телекомът Теленор България е предал през 2019 г. за рециклиране

...
Телекомът Теленор България е предал през 2019 г. за рециклиране
Коментари Харесай

Над 7 т стари телефони и батерии предаде за рециклиране Теленор България

Телекомът " Теленор България " е предал през 2019 година за преработване двойно по-голямо количество боклуци от потребителска електроника по отношение на година по-рано. Това сочи новият годишен Доклад за стабилно развиване, който операторът разгласява в петък.

Над 7 тона са били събраните в магазините и офисите на компанията електронни боклуци, които включват мобилни телефони, аксесоари, компютърна външна страна, акумулатори и други

На-много от тях - 3709 кг са аксесоари и компютърна външна страна като слушалки, мишки и други. 1945 кг са предадените остарели мобилни телефони, следвани от 729 кг елементарни акумулатори, 640 кг акумулатори от мобилни телефони.

Операторът показва, че със 128% се е нараснал броят на предадените мобилни устройства по изискванията на услугата " Върни и вземи ", при която получават ваучер с отстъпка за покупка на нови.

Компанията добавя, че работи с сътрудници в областта на преработването, които подсигуряват, че всяка част от старите устройства се употребява оптимално, с цел да остане в приложимост, вместо да бъде изхвърлена.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР