Телекомът предлага страхотни смарт телевизори на цени от 9,98 лв.

...
Телекомът предлага страхотни смарт телевизори на цени от 9,98 лв.
Коментари Харесай

Vivacom стартира футболния сезон със смарт телевизори и революционно ТВ преживяване на топ цени

Телекомът предлага страхотни смарт тв приемници на цени от 9,98 лева на месец без оскъпяване

Месецът на футбола във Vivacom стартира по-рано със страхотни предложения за всички почитатели на спорта. Телекомът предлага разнообразна селекция от смарт тв приемници с кристално качество на картината на налични цени, започващи от 9,98 лева на месец на лизинг без оскъпяване спрямо цената при еднократно заплащане. В композиция с новаторската ТВ платформа EON футболните почитатели наблюдават статистиките в действително време с функционалността EON Sports Mode.

Потребителите могат да изживеят страстта от огромните мачове с чисто нов смарт тв приемник на налична цена. В селекцията са включени тв приемници с размер от 40 инча (101,6 см.) до 65 инча (165 см.) на цени, започващи от 9,98 лева на месец на лизинг без оскъпяване за 36 месеца в композиция с 24-месечен контракт за EON пакет. Сред тях са страхотните модели на Hisense – 40-инчов с Full HD резолюция, предоставяща кристално чиста картина, и 50-инчов с QLED технология, която обезпечава богата палитра от цветове. Изисканият черен дизайн на Hisense се вписва съвършено във всеки интериор. И двата смарт тв приемника работят с операционната система VIDAA, която е извънредно интуитивна и лесна за потребление.

Селекцията включва още и два модела на Samsung – Samsung QLED 55 ” и Samsung Crystal UHD 65 ”, които са с впечатляващо тъничък и грациозен корпус. Потребителите могат да се насладят на картина, в която всеки подробност изпъква с впечатляваща изясненост. Динамичното картографиране на тона на HDR10+ основава по-дълбоки черни нюанси, по-живи изображения и постоянно ярки елементи. Всички тв приемници разполагат с кристално качество на картината и са с авансово конфигуриран EON Smart TV App.

Специалният състезателен режим – EON Sports Mode, който е наличен извънредно в EON, дава подробна статистика в действително време единствено с един клик върху бутона Статистика (спортна топка). Футболните почитатели могат доста бързо и елементарно в самото спортно събитие да получат информация за съставите на тимовете, за играчите, както и за получените картони, отсъдените нарушавания, точните и неточните удари, тъчовете, корнерите, засадите и доста други индикатори. А с опцията за връщане обратно до 7 дни те могат да видят още веднъж най-запомнящите се попадения и обичаните си мигове от шампионата.

Повече информация за специфичните оферти на Vivacom може да видите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР