Телекомът пое ангажимент да дарява по един лев за всяко

...
Телекомът пое ангажимент да дарява по един лев за всяко
Коментари Харесай

А1 дари респиратори на болниците в Силистра, Добрич и Монтана

Телекомът пое ангажимент да подарява по един лев за всяко заплащане, осъществявано през Моят А1
Първото огромно подаяние от акцията за цифрова взаимност на А1 към този момент е реалност. Още през март компанията разгласи, че ще подарява по един лев за всяко заплащане през мобилното приложение Моят А1 или портала Моят А1 на уеб страницата А1.bg. До момента акцията е събрала над 100 000 лв., с помощта на хората, които взеха решение да останат по домовете си и да платят сметките си онлайн. С тези средства към този момент са закупени респиратори за три лечебни заведения в страната – МБАЛ „ Добрич ”, МБАЛ „ Д-р Стамен Илиев ” – Монтана, МБАЛ „ Силистра ”.

След като през март А1 подари 5 респиратора за сумата от 220 000 лева на „ Александровска ” болница в София, в хода на актуалната акция дарения получиха и лечебните заведения в Силистра, Добрич и Монтана. С това А1 демонстрира, че не са забравени и потребностите на лечебните заведения в провинцията. Респираторите са от най-ново потомство и в последните месеци се трансфораха в дефицитна стока в международен мащаб.

Дарението би било невероятно без стотиците хиляди клиенти на А1, които съблюдаваха прецизно условията за обществена отдалеченост и заплатиха сметките си онлайн. От резултатите е видно, че акцията набира скорост и от ден на ден консуматори избират заплащането през приложението Моят А1 или през портала Моят А1 на А1.bg.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР